4 Mart 2010 Perşembe

DOSTLUK ÖDÜLÜMMMMMMMM

Sevgili arkadaşım  .ahsen58.Bu güzel Dosluk ödülünü bana layik görmüş çok teşekkür ederim canım arkadaşıma...



DOSTLUK....
Bir çiçek olmaktır dostluk , gökkuşağı renginde kaybolmalı insan derinliğinde. Bir bulut olmaktır dostluk, karanlıkları yırtarcasına beyaz, uçmalı sonsuzluğa kış yaz. Bir kahkahadır dostluk, acılara git dercesine, geleceğin gizemini yok edercesine... Ve bir kalp olmaktır dostluk; dostu için her şeyi göze alan hayat ırmağında sabırla akan. Biz seninle bir kalp olduk dostum. Öyle bir kalp olduk ki sana bakınca kendimi gördüm. Tıpkı bir elmanın iki yarısı gibi...
Her konuda tamamen aynı olduğumuz gibi, bazen bir bakış yetti neler hissettiğimizi anlatmamıza, bazen sıcacık bir gülümseme yetti o üşüyen ruhumuzu ısıtmamıza. Belki yüreğimizdeki acıyı paylaşmaktı dostluk, belki üzüldüğümüzde sıcak bir kucaktı, belki de karnımız ağrıyana kadar gülmekti. Bence her şeydi dostluk.Yaşamak, sevmek, öğrenmek... İşte ben sende bunları buldum. edebiyatdefteri.kaynak..

Bende bu güzel ödülü Blogtaki Dostlarım Arkadaşlarım hepinize veriyorum.
Gül kokulu Arkadaşlarıma..
şengülce.

2 yorum:

cansudere dedi ki...

dostlukların daim olsun .

Adsız dedi ki...

Dost ve dostluk üzerine ne söylenirse söylensin ve nasıl tarif edilirse edilsin, asla fiili eylemindeki sıcaklığın, samimiliğin, dürüstlüğün ve sevginin yerini tutamaz.

ahsen58 blogcu arkadaşınız tarafından verilen dostluk ödülünüz için sizi tebrik ederim, kutlarım. Dostluğunuzun devamını dilerim.

Allah'a emanet olun, sağlıcakla ve hep dost kalın.