26 Nisan 2010 Pazartesi

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği için aidat adı altında ayda 18 lira kesildiği ortaya çıkmıştı.Üç aydan bu yana süren haber takibi sonucunda nihayet listeler yayınlandı.

Yüzbinlerce emekliye müjde



Sosyal Güvenlik Kurumu, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği'ne, üyelerinin listesini açıklaması için talimat verdi.
Dernek sonunda üyelerin isim ve soyisimlerini yayınlamaya başladı.


Şubat ayında Habertürk gazetesinden Ali Tezel'in yaptığı haberle gündeme gelen olayda yüzbinlerce emeklinin maaşından Türkiye İşçi Emeklileri Derneği için aidat adı altında ayda 18 lira kesildiği ortaya çıkmıştı.
Türkiye'de toplamda 770 bin emeklinin maaşından yapılan bu kesintilerle Türkiye İşçi Emeklileri Derneği'nin kasasına son 3 yılda 30 milyon TL girdi.


Üç aydan bu yana süren haber takibi sonucunda nihayet listeler yayınlandı.


ÜYELERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN
http://www.tied.org.tr/uyeler_listesi.htm
http://www.ensonhaber.com/yuzbinlerce-emekliye-mujde.html

 
İsmi açıklanan binlerce emeklinin hangi koşullar altında derneğe üye yapıldığını ve yıllardan beri kesilen paraların nerelerde harcandığının takibi ise sürmeye devam edecek.

Arkadaşlar şehirler ve emeklilerin isimleri burda ..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar blog dergimize katılımlarınızı bekliyoruz..Her dalda olabilir..Ben mutfak editörüyüm..yemek kategorisinde başvurlarınızı bana bekliyorum..Yasamladans@gmail.com mail atarsanız..yazarlık için davet göndereceğim size..5 gün boyunca her kategoride yayınlananlar oylanacak ve en çok oy alan o hafta dergide yayınlanacak..Hadi kolları sıvama zamanı..Bloggerlar buluşuyor..:)

balböcükleri dedi ki...

canım şengül ablam ne güzel faydalı bilgi bunlar.nihayet ennemde zar zor emekli oldu.