MALZEMELER
1 kg tavuk kanadı
3 adet patates
1 adet havuç
1 adet kuru soğan.
YAPILIŞI.
Tavuk kanatlarını ocakta tussüleyin şimdiki
tavuklar tuysüz oluyor ama yinede iyi olur tüssülemek
tencerenize ekleyin patatesleri büyük doğrayın
havuçlarıda öyle soğanı soyun kesmeden içine katın
yemek pişince dağılmadan cıkarın soğanı güzelcene piştikten sonra
servis yapın
Afiyet olsun
aman aman neler yapmış şengül ablam ööle.ellerine sağlık ben kanadı sadece soslayıp fırına atarım.buda besleyici olmuş
YanıtlaSilÇok güzel bir tarif.Bu soğuk havada harika gider doğrusu:)Emeğinize sağlık.Size afiyet olsun.Sevgilerimle...
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilTavuğun kanadı nedense, diğer taraflarına göre ne kadar lezzetlidir ki, haşlaması bile oluyormuş. Elinize, emeğinize ve gönlünüze sağlıklar dilerim.
YanıtlaSilBu güzel Tavuk Kanadı Haşlama tarifini bizimle paylaşan kaleminize, emeğinize ve gönlünüze saygı ve selamlarımı sunarım.
ellerinize saglik...hic denememisdim tavuk kanadiyla...kesin deneyecegim..
YanıtlaSilŞİFALAR OLSUN SEVGİLERİMLE
YanıtlaSilCanim ablam benim, o ne kadar simsicak, candan, samimi bir yorum öyle... Beni cok duygulandirdiniz yazdiginiz sözcüklerle... Sagolun, varolun... Sizinle tanistigima cok sevindim ve hemen kisa bir gezinti yaptim blogunuzda.... Her yazi, her tarif tecrübe, deneyim ve sabir kokuyor.... Bilhassa cayin tarifi.... Ellerinize, emeklerinize saglik... Sevgilerimle... Filiz
YanıtlaSilAblacığım ellerine sağlık...
YanıtlaSilÇok güzel oluyor. Ben de sulu yemeklerimde kanat kullanırım. Patates yemeği de çok güzel oluyor. Ellerinize sağlık. Sevgiler.
YanıtlaSilEllerine sağlık tam şifalık.
YanıtlaSilAblacığım daha önce hiç denemedim kanat haşlamayı ama enfes bir görüntü ile karşılaşınca yapmaya karar verdim...
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Çok lezzetli bir tarif olmuş.
Sevgiyle kal.
Buena receta rica rica ,probare.
YanıtlaSilBesos